Kursus i ISO standarder

I samarbejde med PECB udbyder vi en række kurser der både giver dig grundig viden om standarderne og samtidig certificerer dig, så du kan dokumentere dine kompetencer.
Der er mulighed for klassisk undervisning, hvor du enten fysisk eller online tager kurset sammen med andre kursister.
Men der er også mulighed for at du selv tager kurset præcis når det passer dig enten via e-learning eller selvstudie.

Klik på ISO-standarderne herunder for at se kursus kalenderen for den standard du er interesseret i.

ISO 9001

ISO 22301

International anerkendt samarbejdspartner

Det er vores mål at levere kurser af høj standard.
De værdier vi leverer efter er:
Høj faglighed
Vores undervisere er ikke alene autoriserede af PECB, men er også erfarne auditorer med mere end 1000 audit timer bag sig.
Forståelighed
Det er vigtigt for vores undervisere at gøre materialet forståeligt. Vi bestræber os altid på at komme med eksempler der er så tæt på din virkelighed som muligt.
Services
Vi vil gerne gøre vores samarbejde med PECB så transparent og nemt som muligt. Derfor står vi naturligvis til rådighed, hvis du er i tvivl om det mindste i forbindelse med kurset.
PECB
PECB, er en anerkendt international organisation, hvis kerne kompetence det er at certificere mennesker inden for bl.a. ISO-standarder. De lever selv op til standarderne for certificeringer og stiller høje krav til deres undervisere og partner. Derfor har vi har valgt at samarbejde med PECB – det sikre, at vi kan levere et godt produkt og at du får det bedste resultat af din indsats.
da
en